Virva Tuominen, parturi-kampaaja, liikkeen omistaja

Virvalla on yli 30 vuoden kokemus parturi-kampaajan työstä. Hius-Prismassa hän on ollut liikkeen syntymästä saakka (1988). Vuonna 1991 Hius-Prisma siirtyi Virvan omistukseen. Leikkauksissa hän on erittäin pikkutarkka pilkunviilaaja. Mieluisimmaksi työksi Virva mainitsee värjäykset ja leikkuun. Liiketyössä hänellä on eniten käytössä Kevin.Murphyn lämpösuojavaahto ja Eleven Australia leave-in spray

Susanna Turunen, parturi-kampaajaSusanna on ollut parturi-kampaajan ammatissa 30 vuotta. Hius-Prismassa on vierähtänyt 15 vuotta. Susanna on kotoisin Helsingistä, joten suurkaupungin meiningit ovat hänelle tuttuja. Erityisvahvuuksina Susannalla on sinettipidennykset ja hän on rautainen asiakaspalvelija. Kaikkein mieluiten Susanna tekee kampaamopuolen töitä.
Johanna Lehtonen, parturi-kampaaja

Johannalla on alalla jo vierähtänyt yli 30 vuotta, joista viimeiset 23 vuotta Hius-Prismassa. Vuosien varrella on kaikenlaista tullut vastaan ja kokemuksen myötä kaikki työt onnistuvat, mutta erityisesti Johanna nauttii haastavista värjäyksistä. Naisten leikkuut ovat myös lempipuuhaa. INCI-listat ovat myös lähellä sydäntä, joten kysyttäessä sitten Aquaa tai Sodium Lauryl Sulfatea ei sormi mene suuhun. Erityisosaamisena hiustenpidennykset. Johannan kärrystä löytyy aina luottotuotteet; Kevin.Murphyt ja Sebastianin Re-Shaper lakka.

Sanna Vähä-Krekula, parturi-kampaaja


Jenna Alhonmäki, parturi-kampaaja


Susanna Smedroos, parturi-kampaaja