Virva

Virva Suominen, parturi-kampaaja, liikkeen omistaja

HiusTikkula tiistaisin ja torstaisin, maanantaisin ja perjantaisin Hius-Prisma

Virvalla on yli 30 vuoden kokemus parturi-kampaajan työstä. Hius-Prismassa hän on ollut liikkeen syntymästä saakka (1988). Vuonna 1991 Hius-Prisma siirtyi Virvan omistukseen. Virvan ehdottomana vahvuutena on föönkampaukset! Leikkauksissa hän on erittäin pikkutarkka pilkunviilaaja. Mieluisimmaksi työksi Virva mainitsee värjäykset ja leikkuut. Liiketyössä hänellä on eniten käytössä Wellan lakat ja Kerastasen muotovaahto.

Susanna

Susanna Eerikkilä, parturi-kampaaja

Hius-Prisma

Susanna on ollut parturi-kampaajan ammatissa 24 vuotta. Hius-Prismassa on vierähtänyt 10 vuotta. Susanna on kotoisin Helsingistä, joten suurkaupungin meiningit ovat hänelle tuttuja. Erityisvahvuuksina Susannalla on sinettipidennykset ja hän on rautainen asiakaspalvelija. Kaikkein mieluiten Susanna tekee kampaamopuolen töitä. Lempikäyttötuotteita ovat TIGIn QueenForADay ja HardHead, sekä MoroccanOil.

Johanna

Johanna Lehtonen, parturi-kampaaja

Hius-Prisma

Johannalla on alalla jo vierähtänyt 30 vuotta, joista viimeiset 18 vuotta Hius-Prismassa. Vuosien varrella on kaikenlaista tullut vastaan ja kokemuksen myötä kaikki työt onnistuvat, mutta erityisesti Johanna nauttii erittäin haastavista värjäyksistä. Naisten leikkuut ovat myös lempipuuhaa. INCI-listat ovat myös lähellä sydäntä, joten kysyttäessä sitten Aquaa tai Sodium Lauryl Sulfatea ei sormi mene suuhun. Erityisosaamisena hiustenpidennykset. Johannan kärrystä löytyy aina luottotuotteet; Tigin HardToGet vaha ja Sebastianin Re-Shaper lakka.

Hanna-Mari

Hannamari Åkerlund (ent. Heinimäki), parturi-kampaaja, meikkaaja-stylisti

Hius-Prisma, välillä myös HiusTikkula

8 vuotta parturi-kampaajan töitä tehnyt Hannamari aloitti Hius-Prismassa työt kesällä 2014, mutta nopeasti hän on kuitenkin osoittautunut "luottopakiksi". Erityisvahvuuksina on meikit ja kampaukset, sekä kulmat ja ripset. Hannamarista täydellinen asiakas on sellainen joka haluaa täysmuodonmuutoksen. Eli hän mielellään suunnittelee ja kokeilee uutta. Työkärryn tämänhetkiset must tuotteet ovat Tigiltä tai Kerastaselta.