Ripsien kestotaivutusDolly's Lash -ripsitaivutuksessa on kaksi vaikuttavaa ainetta. Ripset taivutetaan erityisen geelityynyn päälle, jolloin ripset taipuvat patjan mukaisesti. Geelityynyjä löytyy eri kokoisina, mikä mahdollistaa taivutuksen niin lyhyemmille kuin pidemmillekin ripsille. Ripset näyttävät pidemmiltä ja katse avoimelta. Kestotaivutukseen (+väri) kuluu aikaa noin 1h15min. Taivutus kestää 4-7 viikkoa riippuen ripsien kunnosta ja kasvutahdista.

Tarjouksessa 65,-

Suosittelemme hankkimaan myös ripsille tarkoitetun hoitoaineen(21,90 työn yhteydessä -10%), jonka löydät liikkeestämme. Hoitoaine ylläpitää ripsien kuntoa samalla tavalla kuin hiuksiinkin käytettävät hoitoaineet, jolloin ne eivät pääse kuivumaan käsittelyjen seurauksena. Hoitoaine ei ole välttämätön vielä ensimmäisen taivutuskerran jälkeen.

Refectocil Eyelash Lift -ripsitaivutuksessa ripsien käsittelyaika on vain 13 minuuttia. Ripset taivutetaan taivutustyynyn päälle, jolloin ne kaartuvat ylöspäin. Taivutustyynyjä on kolmea eri kokoa. Koko valitaan ripsien pituudesta ja halutusta efektistä riippuen. Ripset näyttävät pidemmiltä ja tuuheammilta. Refectocil Eyelash Lift -ripsitaivutukseen (+väri) kuluu aikaa noin 50min. Lopputulos kestää noin kuusi viikkoa.

52,-

Kumppani-ja opiskelijakortilla -5% alennus tarjoushintaisesta taivutuksesta 1.6.2018 alkaen.