K18Hair on toimintatavaltaan erilainen kuin mikään hiustenhoitoaine, johon olemme tähän mennessä tottuneet. Patentoitu K18Peptide™ ei ole vain väliaikainen apu vaurioihin – se on ensimmäinen aine, joka käyttää hyväkseen biomimetiikkaa jälleenrakentamaan hiusten keratiiniketjuja, joka poistaa vaurioita, jotka ovat syntyneet kemiallisen tai mekaanisen käsittelyn yhteydessä. Lopputuloksena on sileät, pehmeät, joustavat ja vahvat hiukset. Mitä vaurioituneemmat hiukset, sitä vaikuttavammat lopputulokset ovat.

K18Hair -tuotteita voidaan käyttää kaikkien kampaamopalveluiden yhteydessä! Kampaamossa tehtävissä hoidoissa on käytössä maskin lisäksi K18Hair Molecular Repair Mist. Hoito räätälöidään niin, että se toimii parhaalla mahdollisella tavalla juuri sinun valitsemasi kampaamopalvelun kanssa!

Lisäksi hoidon voi tehdä kotona hiukseen jätettävällä hoitoaineella. Kotihoitotuote toimii sekä kampaamossa aloitetun hoidon jatkona, tai myös pelkkänä kotihoitona yksinään, ilman kampaamossa ensin tehtyä hoitoa.


VEGAN CRUELTY FREE COLOR SAFE


Kotihoito

Käyttö: Pese hiukset shampoolla, älä käytä hoitoainetta. Pyyhekuivaa hiukset huolellisesti. Aloita yhdellä millillä K18Hair Maskia ja koska tämän aineen kanssa less is more lisää tuotetta tarvittaessa säästeliäästi hiusten pituuden, paksuuden ja kunnon mukaan. Levitä hiuksiin tasaisesti latvoista tyveen, yksi painallus kerrallaan. Anna vaikuttaa 4 minuuttia. Älä huuhtele. Muotoile tavalliseen tapaan.


Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan 4-6 peräkkäistä käyttökertaa. Koska hiukset ovat edelleen alttiit ulkopuoliselle vaurioille, suositellaan uusien vaurioiden korjaamiseksi tuotteen käyttämistä 3-4 pesun välein.

MITEN K18PEPTIDI™ TOIMII?

Hiuksen sisemmässä kuitukerroksessa, eli cortexissa on ketjumainen keratiinirakenne. Kemialliset käsittelyt, kuten hiuksen vaalennus ja kestovärjäys vahingoittavat ja katkovat hiuksen rakennetta ylläpitäviä rakenteita. Ei pelkästään rikkisidokset, vaan myös koko rakennetta ylläpitävät pitkittäiset keratiiniketjut katkeilevat ja rikkoutuvat. K18Peptide on ensimmäinen ja ainoa markkinoilla oleva aine, joka korjaa ja ennallistaa biomimeettisesti ja kokonaisvaltaisesti hiuksen keratiinirakenteen.